11081955295166MIDARCHIM comercializeaza intrega gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente.
Telefon: 0766271971

Vopsele, emailuri, grunduri, diluant

Livram email pentru metal, grund rosu oxid, vopsea pentru marcaje rutiere, vopsele epoxidice, poliuretanice si acrilice. Vopsele pentru tabla, teava zincata si profile metalice zincate. Grund pentru metale. Vopsea alchidca cu uscare rapida

 

MIDARCHIM VOPSELE

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru orice solicitari, informatii sau precizari, cat si pentru orice alt produs. Asteptam sa ne contactati pentru orice detaliu.

brush

Aboneaza-te la Newsletter1-paintcans
 

Diluant Alchidic D401

bg_footer

Diluant alchidic PRIMDIL D401
Descriere:Amestec de solventi aromatici si alifatici utilizat pentru diluarea vopselelor
Aspect: Lichid omogen transparent
Produsul de mai sus se poate utiliza pentru diluarea produselor alchidice grase si alchidice grase modificate. Poate fi utilizat atat pentru vopselele ce urmeaza a fi aplicate cu pistolul, pentru cele aplicate cu pensula si pentru curatarea echipamentelor utilizate la vopsire.
Detalii pentru aplicare
Produsele din seria 4010, se vor dilua cu diluantul PRIMDIL D401 in vederea obtinerii viscozitatii de aplicare. Proportia
de diluare este specifica fiecarui tip de vopsea si nu trebuie sa depasesca valorile impuse prin legislatie (HG735 / 2006).
Ambalaj: 1L/5L/10L/20L


Alte produse din aceeasi categorie: