11081955295166MIDARCHIM comercializeaza intrega gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente.
Telefon: 0766271971

Vopsele, emailuri, grunduri, diluant

Livram email pentru metal, grund rosu oxid, vopsea pentru marcaje rutiere, vopsele epoxidice, poliuretanice si acrilice. Vopsele pentru tabla, teava zincata si profile metalice zincate. Grund pentru metale. Vopsea alchidca cu uscare rapida

 

MIDARCHIM VOPSELE

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru orice solicitari, informatii sau precizari, cat si pentru orice alt produs. Asteptam sa ne contactati pentru orice detaliu.

brush

Aboneaza-te la Newsletter1-paintcans
 

Diluant Alchidic D502 (pentru uscarea rapida)

bg_footer

 

Diluant alchidic D502

Diluant pentru vopsele alchidice cu uscare rapida modificate, acrilice bazat pe amestec de hidrocarburi aromatice si alcooli.

 

Aspect Lichid omogen transparent

 

Punct de inflamabilitate

Min 10°C

 

Densitate 0.80 – 0.86 kg/l

 

Utilizare COV Maxim 820g/l

Produsul de mai sus se poate utiliza pentru diluarea produselor alchidice cu uscare rapida, lovitura de ciocan,alchidice modificate. Poate fi utilizat atat pentru vopselele ce urmeaza a fi aplicate cu pistolul, cat si pentru cele aplicate cu pensula. De asemenea poate fi utilizat si pentru curatarea echipamentelor utilizate la vopsire.


Alte produse din aceeasi categorie: