11081955295166MIDARCHIM comercializeaza intrega gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente.
Telefon: 0766271971

Vopsele, emailuri, grunduri, diluant

Livram email pentru metal, grund rosu oxid, vopsea pentru marcaje rutiere, vopsele epoxidice, poliuretanice si acrilice. Vopsele pentru tabla, teava zincata si profile metalice zincate. Grund pentru metale. Vopsea alchidca cu uscare rapida

 

MIDARCHIM VOPSELE

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru orice solicitari, informatii sau precizari, cat si pentru orice alt produs. Asteptam sa ne contactati pentru orice detaliu.

brush

Aboneaza-te la Newsletter1-paintcans

Distributie

bg_footer

SC MIDARCHIM SRL distribuie produse de acoperire (emailuri, grunduri, vopsele, lacuri incolore si diluantii aferenti), SC MIDARCHIM SRL asigura odata cu distributia si asistenta tehnica necesara. Produsele sunt distribuite la scara nationala.

Tags: Livram email pentru metal, grund rosuoxid  si gri, diluant la pret de producator. Sisteme de acoperire pentru metal zincat. Distribuim vopsele epoxidice si poliuretanice la preturi de producatori in toata tara. Vopsea termorezistenta la pret de producator in toata tara. Vanzare vopsea marcaje rutiere si sisteme de acoperire pentru metal. Livrare vopsele epoxidice, poliuretanice si acrilice direct in santier. Sisteme de acoperire pentru metal, lemn si zidarie la pret de producator livrare in santier in cel mai scurt timp. Vanzare vopsele pentru tabla, teava zincata si profile metalice zincate in toata tara. Distributie de vopsea rezistenta la temperaturi ridicate si pe suport zincat, amorse si grunduri. Vindem vopsele pentru tubulatura  zincata de ventilatie si grunduri pentru suprafete metalice zincate. Sisteme de protectie pentru otel, metal zincat si alte tipuri de suprafete suport. Livram in toata tara vopsea, grunduri si  sisteme de protectie impotriva ruginei la exterior. Distributie nationala de vopsele colorate computerizat dupa paleta RAL sau alte etaloane. Vindem vopsea cu uscare rapida colorataƒ RAL3000 pentru teava de metal pentru instalatia antiincendiu. Comercializam sisteme de acoperire pentru metale cu livrare in 24 ore. Vindem grund pentru metale cu livrare in toata tara. Vopsea alchidca cu uscare rapida si grund pentru metale la preturi de producator. Livram vopsea si email cu agrement sanitar pentru industria alimentara. Vopsea metalizata cu putere mare deacoperire.


  • Efectuam livrari oriunde in tara, prin curier rapid, si preluam si comenzi pentru produsele neexistente in stoc momentan. Un agent de vanzari va inregistra comanda dumneavoastra si va va contacta pentru stabilirea detaliilor legate de pret si livrare.
  • Discount negociabil in functie de cantitatea comandata!