11081955295166MIDARCHIM comercializeaza intrega gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente.
Telefon: 0766271971

Vopsele, emailuri, grunduri, diluant

Livram email pentru metal, grund rosu oxid, vopsea pentru marcaje rutiere, vopsele epoxidice, poliuretanice si acrilice. Vopsele pentru tabla, teava zincata si profile metalice zincate. Grund pentru metale. Vopsea alchidca cu uscare rapida

 

MIDARCHIM VOPSELE

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru orice solicitari, informatii sau precizari, cat si pentru orice alt produs. Asteptam sa ne contactati pentru orice detaliu.

brush

Aboneaza-te la Newsletter



1-paintcans
 

Email siliconic rezistent la temperatura

bg_footer

Email PRIMTERMO E9020
Descriere:
Emailul PRIMEPO E9020, este o vopsea siliconica rezistenta la temperatura. Proprietatile mecanice optime se obtin prin „coacere” la temperatura de 200C pentru o perioda de 1 ora. Produsul se caracterizeaza printr-un raport bun intre duritate, rezistenta la temperatura si viteza de uscare. Produsul se incadreaza conform H.G. 735/2006 Anexa 2, paragraful „h.
Utilizare
Se recomanda utilizarea ca vopsea rezistenta la temperatura pentru diferite aplicatii prcum: sisteme de exhaustare, parti ale motoarelor, boilere, cuptoare termice sau parti ale acestora, gratare electrice, incineratoare, etc.Se aplica pe suprafete metalice sablate Sa 2 ½ , având o rugozitate conform ISO 8503 Medium G (30-60 microni).La temperaturi de aproximativ 250C partea organica din rasina siliconica se descompune ramanand partea anorganica rezistenta la temperaturi de pana la 600C, functie de tipul de pigmenti utilizati.
 Culoare:                          Argintiu, negru
Luciu:                               Mat
Rezistenta temperatura: Max 460°C
Consum teoretic: 17.6 mp/l (14.0 mp/kg) pentru o grosime strat uscat 25µm
Consum practic: 90-60% fata de valoarea teoretica functie de metoda, echipamentul de aplicare utilizat, complexitatea piesei.
Timp de uscare:
Tip uscare       10 °C      20°C          40°C
La atingere      20 ore    60 minute  15 minute
La manipulare  24 ore    3 ore          1 ½ ore
Uscare totala    24 ore    6 ore          2 ore
Raport de amestecare  Produs monocomponent
Diluant D902  2%-3%


Alte produse din aceeasi categorie: