11081955295166MIDARCHIM comercializeaza intrega gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente.
Telefon: 0766271971

Vopsele, emailuri, grunduri, diluant

Livram email pentru metal, grund rosu oxid, vopsea pentru marcaje rutiere, vopsele epoxidice, poliuretanice si acrilice. Vopsele pentru tabla, teava zincata si profile metalice zincate. Grund pentru metale. Vopsea alchidca cu uscare rapida

 

MIDARCHIM VOPSELE

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru orice solicitari, informatii sau precizari, cat si pentru orice alt produs. Asteptam sa ne contactati pentru orice detaliu.

brush

Aboneaza-te la Newsletter1-paintcans
 

Grund alchidic cu uscare normala G4010

bg_footer

Grund PRIMALKYD G4010
Grund cu rol de protectie anticoroziva pentru metal. Produs monocomponent ce contine rasina sintetica,pigmen?i, aditivi de etalare, pigmen?i anticorozivi.Produsul prezinta aderenta foarte buna la suport metalic,atat sablat cat si pe suport metalic pregatit mecanic.
Produsul se incadreaza conform H.G. 735/2006 Anexa 2,paragraful “i.
Utilizare
Se recomandain utilizarea pentru protec?ia anticoroziva a pieselor metalice, metalice expuse la medii cu agresivitate mica (C2) respectiv ca prim strat in sistemele anticorozive de protec?ie expuse la medii cu agresivitate mica/medie(C2/C4)
 Desi poate fi aplicat direct pe suprafete nesablatecele mai bune rezultate se obtin pe suprafete pregatite mecanic sau prin sablare.
In cazul cerintei de 80-100 microni, se recomanda aplicarea in 2 straturi a 40-50 microni fiecare pentru a evita defectul de „blocarea de solvent” in stratul de vopsea si scaderea capacitatii de protectie anticoroziva.

Culoare:                           Gri /Rosu oxid sau Conform cerintei
Luciu:                               Mat
Rezistenta temperatura: Max 90°C
Consum teoretic:            14.2 mp/l (10.2mp/kg)pentru o grosime strat uscat 40µm
Consumpractic:              90-60% fata de valoarea teoretica functie de metoda, echipamentul de
aplicare utilizat, complexitatea piesei.
Timp de uscare:
Tip uscare       10 °C      20°C              40°C
La atingere      8 ora   4 ore       2 ore
La manipulare    24 ore  Max 16 ore  10 ore
Uscare totala    40 ore  Max 24 ore  Max 16 ora
Diluant: D401 max.20% dilutie
Ambalaj:5kg/25kg


Alte produse din aceeasi categorie: