11081955295166MIDARCHIM comercializeaza intrega gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente.
Telefon: 0766271971

Vopsele, emailuri, grunduri, diluant

Livram email pentru metal, grund rosu oxid, vopsea pentru marcaje rutiere, vopsele epoxidice, poliuretanice si acrilice. Vopsele pentru tabla, teava zincata si profile metalice zincate. Grund pentru metale. Vopsea alchidca cu uscare rapida

 

MIDARCHIM VOPSELE

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru orice solicitari, informatii sau precizari, cat si pentru orice alt produs. Asteptam sa ne contactati pentru orice detaliu.

brush

Aboneaza-te la Newsletter1-paintcans
 

Grund epoxi pe baza de zinc G6425Zn

bg_footer

Grund epoxidic PRIMEPO ZINC G6425Zn

Descriere: grund epoxidic bogat in zinc realizat prin utilizarea de materii prime calitative,atent selectionate.Produsul se livreaza sub forma de seturi de cate 2 componenti,ce se amesteca inainte de utlizare.Amestecul atfel format contine rasina epoxidica,aduct aminoamidic,pigmenti anticorozivi,aditivi de etalare,caracterizandu-se printr-o uscare foarte rapida la aer.Produsul contine 80% zinc in filmul de vopsea si se incadreaza conform H.G.735/2006 Anexa 2,paragraful j.

Utilizare:

Se recomanda utilizarea ca prim strat pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice expuse la medii cu agresivitate medie C3 sau mare C4,C5.De asemenea pelicula obtinuta este dura,cu rezistenta foarte buna la factorii de mediu,inclusiv la solventi si petrol.Produsul contine ca pigment anticoroziv zinc pulbere cu rol de protectie catodica.

Produsul trebuie aplicat doar pe suprafete pregatite prin sablare,la un grad de curatare Sa2 1/2.

Culoare: Gri metalic

Luciu: Mat

Rezistenta la temperatura: Max 90C flux continuu si Max 120-discontinuu

Consum teoretic:13.6mp/l(5.9mp/kg)

Consum practic: 90%-60% fata de valoarea teoretica,functie de metoda de aplicare,echipamentul utilizat,complexitatea pieselor de vopsit.

 

Timp de uscare

Tip uscare         10 °C     20°C        40°C

La atingere:       1 ora      20 minute    15 minute

La manipulare :   8 ore      4 ore        1 ora

Uscare totala:     12 ore     6 ore        2 ore

Raport de amestecare (masic):     Comp A: Comp B = 10.0 : 1

Raport de amestecare (volumic): Comp A: Comp B = 3.6 : 1

Timp de utilizare amestec:  4ore

Diluant: D025

Tipuri de intaritori recomandati: I6425

Pentru utilizari specifice va rugam sa va adresati departamentului tehnic.

 


Alte produse din aceeasi categorie: