11081955295166MIDARCHIM comercializeaza intrega gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente.
Telefon: 0766271971

Vopsele, emailuri, grunduri, diluant

Livram email pentru metal, grund rosu oxid, vopsea pentru marcaje rutiere, vopsele epoxidice, poliuretanice si acrilice. Vopsele pentru tabla, teava zincata si profile metalice zincate. Grund pentru metale. Vopsea alchidca cu uscare rapida

 

MIDARCHIM VOPSELE

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru orice solicitari, informatii sau precizari, cat si pentru orice alt produs. Asteptam sa ne contactati pentru orice detaliu.

brush

Aboneaza-te la Newsletter1-paintcans
 

Grund epoxidic Primepo G6425

bg_footer


Grund epoxidic PRIMEPO G6425
Grund epoxidic realizat prin utilizarea de materii prime calitative, atent selectionate. Produsul se livreaza sub forma de seturi de cate 2 componenti, ce se amesteca inainte de utilizare. Amestecul format contine rasina epoxidica, intaritor amidic, pigmenti, aditivi de etalare si pigmenti anticorozivi, caracterizându-se printr-o uscare foarte rapida la aer.
Produsul prezinta aderenta foarte buna la suport metalic, aluminiu si suprafe?e galvanizate. Produsul se incadreaza conform H.G. 735/2006 Anexa 2, paragraful „j”

Culoare   Gri, rosu oxid sau alta culoare la cerere
Luciu       Mat
Rezistenta temperatura
Max 90°C – continuu;
Max 120 - discontinuu
Utilizare
Se recomanda utilizarea ca singur strat (one layer),pentru protec?ia anticoroziva pieselor metalice, metalice zincate expuse la medii cu agresivitate mica (C2) respective ca prim strat in sistemele anticorozive de protec?ie: epoxidice, epoxi-uretanice sau epoxi-acrilice, expuse la medii cu agresivitate medie (C3) sau mare (C4,C5). De asemenea pelicula obtinuta este dura, cu rezistenta buna la factorii de mediu, respectiv la solventi si petrol. Desi poate fi aplicat direct pe suprafete nesablate, cele mai bune rezultate se obtin pe suprafete pregatite mecanic sau prin sablare.

Consum teoretic (9.6mp/kg)pentru o grosime strat uscat 40µm
Timp de uscare
Tip uscare          10 °C    20°C           40°C
La atingere         1 ora    20 minute   15 minute
La manipulare     8 ore    4 ore          1 ora
Uscare totala      12 ore   6 ore          1 ora

Detalii pentru aplicare
Diluant: PRIMADIL D025
Raport de amestecare (masic)
Comp A: Comp B = 5:1
Comp A: Comp B = 3:1

Timp de utilizare amestec 4ore
Temperatura de aplicare Minim = 10°C Maxim = 40°C
Tipuri de intaritori recomandati: I1030, I1025, I6425
Pentru utilizari specifice va rugam sa va adresati departamentului tehnic.
Metode de aplicare:
Spray-ere airless Spray-ere airmix Spray-ere conventionala
Aplicare curola/pensula
Tip diluant D025
Dilutie 0 - 3% 0 – 7% maxim 7%


Alte produse din aceeasi categorie: