11081955295166MIDARCHIM comercializeaza intrega gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente.
Telefon: 0766271971

Vopsele, emailuri, grunduri, diluant

Livram email pentru metal, grund rosu oxid, vopsea pentru marcaje rutiere, vopsele epoxidice, poliuretanice si acrilice. Vopsele pentru tabla, teava zincata si profile metalice zincate. Grund pentru metale. Vopsea alchidca cu uscare rapida

 

MIDARCHIM VOPSELE

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru orice solicitari, informatii sau precizari, cat si pentru orice alt produs. Asteptam sa ne contactati pentru orice detaliu.

brush

Aboneaza-te la Newsletter1-paintcans
 

Lac alchidic pentru lemn

bg_footer

LAC  INCOLOR l  L1040
Descriere:
Lac alchidic cu uscare rapida la aer,intr-un singur componenet.Produsul se caracterizeaza printr-o excelenta flexibilitate,foarte buna rezistenta la abraziune si intemperii.Pelicula prezinta o foarte buna stabilitate a luciului in timp.
Utilizare:
Se utilizeaza ca strat final pentru protectia si finisarea lemnului si/sau suprafetelor metalice exploatate in conditii atmosferice de agresivitate medie.
Culoare: incolor-taransparent
Luciu: lucios
Rezistenta la temperatura:Max.90
Consum teoretic  :10.7mp/L
Timp de uscare:
Tip uscare:          10?C    20?C    40?C
La atingere         4 ore  1ora    45min.
La manipulare   10ore  3 ore    1 ora
Uscare totala       3zile  2 zile  1 zi


Alte produse din aceeasi categorie: