11081955295166MIDARCHIM comercializeaza intrega gama de lacuri, emailuri, vopsele si grunduri alchidice, vopsele lavabile si superlavabile sau tencuieli decorative structurate, vopsele clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsele si lacuri epoxidice, vopsele bicomponente poliuretanice, sau pardoseli epoxidice autonivelante bicomponente.
Telefon: 0766271971

Vopsele, emailuri, grunduri, diluant

Livram email pentru metal, grund rosu oxid, vopsea pentru marcaje rutiere, vopsele epoxidice, poliuretanice si acrilice. Vopsele pentru tabla, teava zincata si profile metalice zincate. Grund pentru metale. Vopsea alchidca cu uscare rapida

 

MIDARCHIM VOPSELE

Personalul nostru va sta la dispozitie pentru orice solicitari, informatii sau precizari, cat si pentru orice alt produs. Asteptam sa ne contactati pentru orice detaliu.

brush

Aboneaza-te la Newsletter1-paintcans
 

Vopsea epoxidica autonivelanta pentru pardoseala VA6400

bg_footer

Vopsea PRIMEPO VA6400-FLOOR
 
Descriere:este o vopsea autonivelanta pe baza de rasini sintetice epoxidice, in doi componenti, aplicabila in grosimi mari de strat.
Pelicula formata are o rezistenta excelenta la produse chimice, la uleiuri, solventi si la socuri mecanice. De asemenea pelicula are capacitate de autonivelare formand un film continuu
Produsul se incadreaza conform H.G. 735/2006 Anexa
Utilizare:
Produsul se recomanda a se utilizeaza pentru protectia suprafetele de beton/ciment din parcari, depozite,spitale, industrie chimica, industrie electronica,restaurante, service auto, etc.
Pentru marirea rezistentei pardoselii, se poate aplica
optional ca strat final, un finisaj poliuretanic (lac incolor sau email)
Culoare :RAL; NCS sau alta culoare la cerere
Luciu: lucios
Consum teoretic: 1 mp/l (1.4mp/kg)-pentru o grosime strat uscat de 1mm
Tip uscare       10 °C    20°C    40°C
La atingere      4 ore    2 ore    1 ora
La manipulare  48 ore  24 ore  12 ore
Uscare totala    6 zile   3 zile    2 zile

Raport de amestecare (masic): Comp A: Comp B =5:1
Timp de utilizare amestec: 30min
Temperatura minima de aplicare:10°C
Suprafete de ciment/beton:
Betonul se poate vopsi doar daca umiditate relativa a acestuia nu depaseste 5%, (la minim 28 de zile/ 250C de la turnare); Inaitea aplicarii vopselei se recomanda aplicarea grundului de impregnare a betonului G6425-FLOOR, repararea rosturilor si gaurilor cu chit epoxidic si abia apoi aplicarea vopselei autonivelante
ATENTIE: Nu se recomanda amestecarea vopselei cu diluanti pentru a evita formarea de bule in filmul de vopsea.Alte produse din aceeasi categorie: